Moni asia prätkähiiriä katsoessani on jäänyt vaivaamaan päätä. Vastauksia näihin ihmettelyihin ei ole löytynyt sarjasta eikä mistään sivustoilta. Tähän olen listannut kysymyksiä ja muita ihmettelyn aiheita joihin en ole löytänyt vastauksia. Tämä kaikki on vain omaa spekulointia,

1. Prätkähiiret, miksi ette puhu isistänne? Oletteko eläneet ilman isää/isähahmoa vai ettekö ole puhevälissä heidän kanssaan?

2. Miksi naista ei haluta toimintasarjan sankariksi? Hiiret eivät ota Santtua mukaan seikkailuihinsa joko siksi että haluavat suojella Santtua tai koska "tää on miesten juttu". Tiedoksenne: mitään "miesten" ja "naisten" juttuja ei ole olemassakaan!

3. Prätkähiiret, ette halua Santtua mukaanne siksi koska hän voisi loukkaantua, mutta oletteko ajatelleet että te voisitte loukkaantua tai jopa kuolla pelastaessanne kaupunkia?

4. Vinski, oletko ajatellut ollenkaan että rämäpäisyytesi ja machoasenteesi voivat koitua kohtaloksesi? Turbo ja Motokin ihmettelevät, miten voit olla hengissä kaikkien niiden stunttitemppujen jälkeen. Ihmettelen itsekin samaa.

5. Koostuuko hiirten ruokavalio todellakin vain hot dogeista ja kotikaljasta? Eikös se ole epäterveellistä? Ihme ja kumma kun eivät vielä ole Lalli Leipäjuuston mitoissa. Vai onko marsilaisten aineenvaihdunta erilainene kuin ihmisten, mikä mahdollistaa tällaisen ruokavalion ilman terveyshaittoja.

6. Santtu, mikä sinun ja Jaska McCyberin suhteessa meni pieleen? Miksi erositte? 

7. Neljänteen tuotantokauteen liittyen: Kuka on Tuitun äiti? Entä missä välillä Rontista tuli isä? Oliko Tuittu seurausta avioliiton ulkopuolisesta suhteesta ja Rontti sai tietää vasta vuosia myöhemmin tyttärestään?

8. Liittyy myös neljänteen kauteen: Moto, miksi vaihdoit prätkäsi toiseen? Et ollenkaan vaikuta sellaiselta joka vaihtaisi rakkaan ajokkinsa toiseen edes kuolleen ruumiinsa yli.  Mitä 90-luvulla käyttämällesi sinivioletille Chopperille tapahtui? Miksi Moto ajaa nyt rumaa kolmipyöräistä prätkää?

9. Liittyy myös neloskauteen: Mitä hemmettiä Miihkalille on tapahtunut?  Voiko tuo edes olla sama hahmo kun on niin eri näköinen?

10. Mitä Anni oikein näki Rontissa?

11. Entä mitä Santtu näki Jori Van Hameessa?

12. VInski, kehut olevasi naistenmies, mutta onko tuo totta vai vain tyhjänpäiväistä kerskumista?

13. Mitä tapahtui Tintille ja Hevihemmolle? Menivätkö he naimisiin? Ovatko he ehkä saaneet lapsia?

14. Miten ihmeessä Rasvanahka on kestänyt pomonsa huonoa kohtelua vuosikaudet? 

15. Miksi Moto vihaa rottia niin kovasti?

16. Miten on mahdollista että Turbo sai erikoislasinsa jo ennen sokeutumistaan?

*

Tässä onkin muutamia asioita jotka saavat minut raapimaan päätäni hämmentyneenä. Lisää voi tulla möhemmin.