Lil Hoss esittäytyy Vuodatus.netissä

Nimi: Lil Hoss. Oikea nimikin on mutta pidän sen salassa.

Sukupuoli/ikä: Nainen/19

Syntymäaika: 14/02/1990

Pituus/paino: n. 176 cm / salainen

Vapaa/varattu: Pidän tämänkin omana tietona.

Sivustot: Ylläpitäjänä sueraavissa: Moton fanit ( http://motonfanit.suntuubi.com ) ja Prätkähiiret Marsista fanitarinoille omistettu foorumi Last Chance Garage ( http://lastchancegarage.phpbb.fi )

Luonteesta: Aidosti suvaitsevainen ja huumorintajuinen persoona. Katsoo jokaista ihmistä yksilönä eikä missään nimessä ihmisryhmän edustajana. Oikeudenmukaisuutta arvostava ja reilu johtajaluonne, joka puuttuu epäkohtiin ja jolle kaikenlainen epäoikeudenmukaisuus on myrkkyä. Ei polta hihojaan pikkujutuista, vaikka osaa välillä suuttua ihan kunnolla. Missään nimessä ei kuitenkaan ole pahantahtoinen. Toisaalta on myös hyvin itsepäinen, eikä suostu muiden alistettavaksi ja poljettavaksi. Saattaa olla äkkipikainen mutta yleensä leppyy melko nopeasti. Toisaalta jos sama ihminen jaksaa kauan olla ilkea ja kiusata, Lil Hoss ei anna anteeksi. Tähän persoonaan kannattaa tutustua tarkemmin.

Harrastukset: Kitaran soitto ja piirtely, prätkähiiret- fanitarinoiden kirjoittaminen.

Vanhat vs. uudet prätkisjaksot: *astelee esiin rskas haarniska ja kaikenlaiset suojukset yllään old school-fanien aseiden varalta* Tämä päättyy LH:n osalta tasapeliin. Kummassakin on puolensa. Minusta ei ole mitään syytä saati järkeä pitää mitään uusien prätkisten vihaussivustoja, sillä uusienkin prätkisten faneja on ja tällaiset saitit saavat aikaan vain eripuraa fanien välille. Emmekö voisi sen sijaan pitää yllä ihan vain fanitussivustoja, joilla ei kuitenkaan vihata mitään?

Miten minusta tuli Prätkähiirten fani: Lapsena joskus 90-luvun puolivälin tienoilla ja sen jälkeen katsoin prätkähiiriä. Joskus äiti lainasi kirjastosta videokasetin minulle ja nuoremmalle veljelleni. Minulla oli myös tuohon aikaan Moto - figuuri mutta se katosi kuin tuhka tuuleen vuosien aikana (*snif*). Prätkähiiret löytyivät uudelleen vuosien 2007 ja 2008 vaihteessa, jolloin katselin uusia jaksoja. Vanhatkin löytyivät Youtubesta. Olen omasta mielestäni ihan oikea prätkisfani, vaikka ihan kaikkia jaksoja ei ole vielä päästy näkemään, mutta ehkä joskus. Fanitarinoiden kirjoittaminen tuli kuvioihin jo keväällä 2008, ja jo heinäkuussa 2008 fanitarinasaitti Last Chance Garage näki päivänvalon. (Tuolla foorumilla on muuten jo käyttäjiä, mutta joukkoon mahtuu aina uusia, joten tervetuloa mukaan kirjoittelemaan ja taiteilemaan.)

Lempihahmo Prätkähiirissä: Joillekin tämä on jo itsestään selvää, mutta olen intohimoinen Moto- fani. Moto on kerrassaan kiehtova hahmo, jossa riittää analysoitavaa ja pohdittavaa pitkäksi aikaa. Hänen suuri kokonsa ( 206 cm ja kolminumeroinen paino joka on lihasta) tekee vaikutuksen. Vaikka Moto-häiskä onkin hurjan näköinen kaveri, hän on kuitenkin lempeä, sydämellinen, empatiakykyinen, hyväkäytöksinen herrasmiesmäisyyteen asti ja lapsirakas.

Terveiseni: Kaikille jotka ovat tähän blogiin eksyneet, ja LCG:n käyttäjille sekä prätkisfaneille kaikkialla maailmassa. Pitäkää liput korkeella! ;)